AnaSayfa / Genel / Kahve falında hac kınası görmek

Kahve falında hac kınası görmek

Kahve falında hac kınası görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, eline haram para geçeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hac kınası gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konularda bazı pürüzler olabilir.

Kahve falında hac kınası görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kına gecesinde ağlamak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında ayakta kına görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına inanılır.

Kahve falında ayağına kına yakmak hayatının rast gitmeye başlayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında askere kına yakmak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında vücuduna kına yakmak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinden kına almak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, helal kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kına geceni görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, işlerin çok büyümeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir