AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kına geceni görmek

Kahve falında kendi kına geceni görmek

Kahve falında kendi kına geceni görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, çok iyi şeylere, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kına geceni gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bir fırsat yeteneklerinizi farklı şekilde kullanabilmeniz için olanak yaratabilir.

Kahve falında birinin kına gecesini görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti giymek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kına gecesini görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının kına gecesini görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin kına gecesini görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin kına gecesini görmek hafif ve iyi hissedeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kına gecesini görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kına gecesine gittiğini görmek ailesini hem gururlandıracağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir