AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın yuvarlandığını görmek

Kahve falında arabanın yuvarlandığını görmek

Kahve falında arabanın yuvarlandığını görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arabanın yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında arabanın yuvarlandığını görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına delalet eder.

Kahve falında şarampole yuvarlanmak daha sık bir araya geleceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillikte yuvarlanmak iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında yokuştan yuvarlanmak ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında taşların yuvarlandığını görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçuruma yuvarlanmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, Tövbe Edeceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenlerden yuvarlanmak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında yuvarlanan birini görmek hastalıkların şifa bulacağına, rütbenin yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir