AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel koku koklamak

Kahve falında güzel koku koklamak

Kahve falında güzel koku koklamak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, tecrübe sahibi olacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında güzel koku koklamak gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara karşı da tedbirli olması gerekebilir.

Kahve falında güzel koku koklamak arif kimselerden sayılacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çok güzel koku koklamak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında cennet kokusu koklamak bunu şeref sayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında gül kokusu koklamak bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine alamet eder.

Kahve falında koku koklamak çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel parfüm koklamak rakiplerin her konuda fark atacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel koku sıkmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel kokular duymak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir