AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel koku sıkmak

Kahve falında güzel koku sıkmak

Kahve falında güzel koku sıkmak muradın gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, iş hayatında saygı göreceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel koku sıkmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda gözle görülür bir iyileşme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında güzel koku sıkmak işte de mutlu olunacağına, huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koku sıkmak endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel koku almak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir koku duymak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel koku hissetmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel koku hediye almak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel koku sürünmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında güzel koku koklamak daha kararlı bir kişi olunacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir