AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın üzerine çıkmak

Kahve falında arabanın üzerine çıkmak

Kahve falında arabanın üzerine çıkmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Atacağınız her adımı iyi hesaplayın, tedirginlik hissedebilirsiniz.

Kahve falında arabanın üstüne çıkmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın üzerine çıkmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın içinde köpek görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna binmek istenen her şeye sahip olunacağına, birlikte kâh ağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın kasasına binmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işarettir.

Kahve falında arabanın soyulduğunu görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın birini ezdiğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın içinde denize düşmek hayırlı terfiler alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir