AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın üstüne geldiğini görmek

Kahve falında arabanın üstüne geldiğini görmek

Kahve falında arabanın üstüne geldiğini görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, çaresizleşeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın üstüne geldiğini gördüyseniz:

  • Yapılacakların listesi giderek uzuyor olabilir.

Kahve falında arabanın üstüne geldiğini görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına inanılır.

Kahve falında arabanın üstüne binmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında arabanın üstüne çıkmak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın üstüne oturmak çok daha iyi yerlere geleceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulur.

Kahve falında yılanın üstüne geldiğini görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kedinin üstüne geldiğini görmek işinin ehli olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örümceğin üstüne geldiğini görmek mutluluk ve saadete, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir