AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın üstünden atlamak

Kahve falında arabanın üstünden atlamak

Kahve falında arabanın üstünden atlamak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, dertlerine derman bulacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında arabanın üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Yanlız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında arabanın üstünden atlamak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın önüne atlamak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına işarettir.

Kahve falında arabanın üstünde kan görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın üstünde yolculuk yapmak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arabanın üstünde bayrak görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın üstünde olmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında arabanın üstünde gitmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın üstünde oturmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir