AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın üstünde kan görmek

Kahve falında arabanın üstünde kan görmek

Kahve falında arabanın üstünde kan görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, harama göz dikmeyeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, hatalı yollara sapılacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın üstünde kan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimseler içinde en sağlıklı olarak siz karar verebilirsiniz.

Kahve falında arabanın üstünde kan görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın üstünde bayrak görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın üstünde gitmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın üstünde yolculuk yapmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde oturmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın üstünden atlamak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde olmak ticaret hayatına atılacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde kar görmek ekmeğinin artacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir