AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın üstünde gitmek

Kahve falında arabanın üstünde gitmek

Kahve falında arabanın üstünde gitmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında arabanın üstünde gitmek gördüyseniz:

  • Kafanızın içindekileri açığa çıkarmakta güçlük çekebilirsiniz.

Kahve falında arabanın üstünde gitmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında arabanın üstünde bayrak görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına delalettir.

Kahve falında arabanın üstünden atlamak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde yolculuk yapmak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın üstünde kan görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın üstünde oturmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında arabanın üstünde olmak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın üstünde kar görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir