AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın önüne atlamak

Kahve falında arabanın önüne atlamak

Kahve falında arabanın önüne atlamak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kırgınlıkların biteceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, gönlünce bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında arabanın önüne atlamak gördüyseniz:

  • İnsanlarla uyumlu ekip çalışmaları yapabilir, yeni kimselerle tanışıp, faydalı dostluklar kurabilirsiniz.

Kahve falında arabanın önüne atlamak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna binmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın önünde oturmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın önüne oturmak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, çalışkan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna oturmak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına yorulur.

Kahve falında arabanın üstünden atlamak Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında kurşunun önüne atlamak sürekli yerinde sayacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir