AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın üstünde olmak

Kahve falında arabanın üstünde olmak

Kahve falında arabanın üstünde olmak duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın üstünde olmak gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlarda yanılmayacaksınız.

Kahve falında arabanın üstünde bayrak görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde kar görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın üstünden atlamak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın üstünde oturmak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın üstünde gitmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın üstünde yolculuk yapmak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, cesaretini yeninden toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın üstünde olmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde kan görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kazancın katbekat artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir