AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın üstünde bayrak görmek

Kahve falında arabanın üstünde bayrak görmek

Kahve falında arabanın üstünde bayrak görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, içinin huzurla dolacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde bayrak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde oluşan bir oluşum belli düzenlemelerinizi etkileyebilir.

Kahve falında arabanın üstünde bayrak görmek aralarından su sızmayacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde türk bayrağı görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında mezar üstünde bayrak görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün üstünde bayrak görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabutun üstünde bayrak görmek dertlerinin unutulacağına, dertlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde bayrak görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde oturmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde kar görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir