AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın üstünde kar görmek

Kahve falında arabanın üstünde kar görmek

Kahve falında arabanın üstünde kar görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın üstünde kar gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında arabanın üstünde kar görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde gitmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Kahve falında arabanın üstünde yolculuk yapmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünden atlamak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde kan görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde olmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde oturmak yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde bayrak görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir