AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek

Kahve falında arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek

Kahve falında arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın uçurumdan uçtuğunu gördüyseniz:

  • Başkaları onay vermiyor diye, kendinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın uçuruma düştüğünü görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın uçurumdan düştüğünü görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın uçtuğunu görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çevre değiştireceğine inanılır.

Kahve falında arabanın denize uçtuğunu görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında arabayla uçurumdan uçtuğunu görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan uçtuğunu görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın çukura düştüğünü görmek işlerin yeni kapılar açacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir