AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla uçurumdan uçtuğunu görmek

Kahve falında arabayla uçurumdan uçtuğunu görmek

Kahve falında arabayla uçurumdan uçtuğunu görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, arzularının yerine geleceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine inanılır.

Kahve falında arabayla uçurumdan uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmelere karşı tedbirli olmakta da fayda var.

Kahve falında arabayla uçurumdan uçtuğunu görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında uçurumdan uçtuğunu görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında uçurumda araba görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan arabayla düşmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında arabadan uçuruma düşmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize uçmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında araba sürmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir