AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında arabanın uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında arabanın uçurumdan düştüğünü görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kazancının daha da artacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına delalettir.

Kahve falında arabanın uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Baskıcı veya aşırı ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında arabanın uçurumdan düştüğünü görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, onun zamanını çalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın uçuruma düştüğünü görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalettir.

Kahve falında arabanın suya düştüğünü görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, ana baba duası alınacağına yorulur.

Kahve falında arabanın çukura düştüğünü görmek aradığı aşkı bulacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın denize düştüğünü görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın düştüğünü görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, ömrün uzun olmasına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir