AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın uçuruma düştüğünü görmek

Kahve falında arabanın uçuruma düştüğünü görmek

Kahve falında arabanın uçuruma düştüğünü görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın uçuruma düştüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya güvendiğiniz kişilerin bazı hareketleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında arabanın uçurumdan düştüğünü görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın uçuruma düştüğünü görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın denize düştüğünü görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın suya düştüğünü görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, anne babanın üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın çukura düştüğünü görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında arabanın düştüğünü görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu uçurumdan düşerken görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir