AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan uçtuğunu görmek

Kahve falında uçurumdan uçtuğunu görmek

Kahve falında uçurumdan uçtuğunu görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan uçtuğunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğlimlisiniz.

Kahve falında arabayla uçurumdan uçtuğunu görmek kötü yollara gireceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan uçtuğunu görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında annenin uçurumdan düştüğünü görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan birinin düştüğünü görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumun kenarında uyumak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçuruma tutunmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir