AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın denize uçtuğunu görmek

Kahve falında arabanın denize uçtuğunu görmek

Kahve falında arabanın denize uçtuğunu görmek şerefli bir hayat süreceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bereketli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında arabanın denize uçtuğunu gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız.

Kahve falında arabanın denize uçtuğunu görmek yılmayacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına yorulur.

Kahve falında arabanın uçtuğunu görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın denize battığını görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın denize düştüğünü görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında arabanın içinde denize düşmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine tabir olunur.

Kahve falında uçup denize düşmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde ucmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir