AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın suya düştüğünü görmek

Kahve falında arabanın suya düştüğünü görmek

Kahve falında arabanın suya düştüğünü görmek adeta havalara uçacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, geçim derdinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Politik veya inaçlarla ilgili tartışmalar girmemelisiniz.

Kahve falında arabanın suya düştüğünü görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına işarettir.

Kahve falında arabanın uçuruma düştüğünü görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında arabanın düştüğünü görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın uçurumdan düştüğünü görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın çukura düştüğünü görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arabanın denize düştüğünü görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına inanılır.

Kahve falında arabanın suya battığını görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, yarar sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında arabanın içinde su görmek işinde başarılı olacağına, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir