AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın düştüğünü görmek

Kahve falında arabanın düştüğünü görmek

Kahve falında arabanın düştüğünü görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın düştüğünü gördüyseniz:

  • Fazla iyimserliği gerçekçiliğe tercih etmemekte fayda var.

Kahve falında arabanın çukura düştüğünü görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın düştüğünü görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın uçuruma düştüğünü görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın denize düştüğünü görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına inanılır.

Kahve falında arabanın uçurumdan düştüğünü görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın suya düştüğünü görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde su görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın patlamasını görmek her zaman kötülük için çalışacağına, işlerinde kara geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir