AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu uçurumdan düşerken görmek

Kahve falında çocuğunu uçurumdan düşerken görmek

Kahve falında çocuğunu uçurumdan düşerken görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu uçurumdan düşerken gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle yaşadığınız kişilerde içtenlik arıyorsunuz.

Kahve falında çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu uçurumdan düşerken görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan düştüğünü görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında uçuruma düştüğünü görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin uçurumdan düştüğünü görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir