AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir kızı görmek

Kahve falında güzel bir kızı görmek

Kahve falında güzel bir kızı görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, atılıma geçeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel bir kızı gördüyseniz:

  • Öfkeli tepkilerin hiçbir getiri olmasa da, ilerlemeye yönelik çabaların karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında güzel bir kızla nişanlanmak en tepkedeki kimse olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında güzel bir kıza sarılmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bi kızı öpmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir kızla öpüşmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında güzel bir kızı olduğunu görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızını güzel görmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kızının güzelleştiğini görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel kızla sevgili olmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir