AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel kızla sevgili olmak

Kahve falında güzel kızla sevgili olmak

Kahve falında güzel kızla sevgili olmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, onlardan medet umacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, sevilen birinin geleceğine yorulur.

Kahve falında güzel kızla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında güzel bir kızla sevgili olmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel kızla sevgili olmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulur.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızla evlenmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına inanılır.

Kahve falında güzel bir kızla birlikte olmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel kızla gezmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında güzel bi kızı öpmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel bir kızla gezmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir