AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir kıza sarılmak

Kahve falında güzel bir kıza sarılmak

Kahve falında güzel bir kıza sarılmak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına delalettir.

Kahve falında güzel bir kıza sarılmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle bir araya gelmeniz yeni bir yönde ilerlemenize neden olacak kararlar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında güzel bir kıza sarılmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere yorulmaktadır.

Kahve falında güzel kızla sevgili olmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine işarettir.

Kahve falında güzel bir kızla nişanlanmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına yorulur.

Kahve falında güzel bir kızla gezmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında güzel bi kızı öpmek asil kimselerden çıkacağına, ev içinde mutluluğun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel kızla tanışmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızı görmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel kızı öpmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir