AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir kızla öpüşmek

Kahve falında güzel bir kızla öpüşmek

Kahve falında güzel bir kızla öpüşmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir hedefinizin peşinden gitme konusunda amansız bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında güzel bir kızla çıkmak böylelikle yüzünün güleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine alamet eder.

Kahve falında güzel bir kıza aşık olmak yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel bir kızla konuşmak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet eder.

Kahve falında güzel bir kızla tanışmak alışveriş yapacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel kızla konuşmak bir şeyden sorumlu tutulduğuna, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel bir kızla birlikte olmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında güzel bi kızı öpmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel kızı öpmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir