AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bi kızı öpmek

Kahve falında güzel bi kızı öpmek

Kahve falında güzel bi kızı öpmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bi kızı öpmek gördüyseniz:

  • Anında ya da hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Kahve falında güzel bi kızı öpmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel bir kızı öpmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında güzel kızı öpmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında güzel bir kadın öpmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hayatının yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında güzel birini öpmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kadını öpmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel kadın öpmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalettir.

Kahve falında güzel bir kızla nişanlanmak bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir