AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını güzel görmek

Kahve falında kızını güzel görmek

Kahve falında kızını güzel görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kızını güzel gördüyseniz:

  • Söylenenleri ya da size verilen tepkileri dikkate almadan objektifliğinizi korumanız, endi bildiğiniz gibi hareket etmenize olanak tanıyacak bir yol haritası çizmeniz gerekiyor.

Kahve falında kızını güzel görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel bir kızla tanışmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir kızla konuşmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızla çıkmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel kızla tanışmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hayatın temposunun yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında güzel bir kızla birlikte olmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel kızla sevgili olmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızı öpmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir