AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir kızı olduğunu görmek

Kahve falında güzel bir kızı olduğunu görmek

Kahve falında güzel bir kızı olduğunu görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, başarılarının sürekli olacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, hakkını savunamayacağına, hayata küsecek duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında güzel bir kızı olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında güzel bir kızla dans etmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına yorulur.

Kahve falında güzel bir kızı öpmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kıza sarılmak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında güzel bir kızla nişanlanmak büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızla sevgili olmak yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel bir kızla tanışmak sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında güzel kızı öpmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir