AnaSayfa / Genel / Kahve falında her gün aynı insanı görmek

Kahve falında her gün aynı insanı görmek

Kahve falında her gün aynı insanı görmek her şeyin ters gideceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her gün aynı insanı gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yoldan ilerlemeniz, kumar oynamanızdan veya kısa yolu tercih etmenizden daha olumlu sonuçlar verebilir.

Kahve falında her gün aynı insanı görmek rızık eksikliği yaşayacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her gün aynı kişiyi görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her gün eski sevgiliyi görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına işarettir.

Kahve falında her gün bebek görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini her gün görmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında iki gün üst üste aynı kişiyi görmek çaresiz hallere düşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üç gün üst üste aynı kişiyi görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üç gün aynı kişiyi görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir