AnaSayfa / Genel / Kahve falında belirli bir gün görmek

Kahve falında belirli bir gün görmek

Kahve falında belirli bir gün görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kararlar alacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belirli bir gün gördüyseniz:

  • Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Kahve falında belirli bir gün görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında belirli bir zaman görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına yorulur.

Kahve falında belirli bir saat görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında belirli bir tarih görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına alamet eder.

Kahve falında her gün bebek görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini her gün görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında günleri karıştırmak sıkıntılı günler yaşayacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gün doğumu görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir