AnaSayfa / Genel / Kahve falında gün sayısı görmek

Kahve falında gün sayısı görmek

Kahve falında gün sayısı görmek iç sıkıntınızın azalacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalettir.

Kahve falında gün sayısı gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme veya işlerde yapısal değişikliklere gidilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında gün sayısı görmek kudret sahibi olacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine yorulur.

Kahve falında birini her gün görmek ailesinden hayır göreceğine, güzel günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gün saymak dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üç gün üst üste aynı kişiyi görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gün yapmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında günes gözlük takmak birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, hayırlı işlerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her gün bebek görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, iyi huylar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında gün doğumu görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir