AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın içinde su görmek

Kahve falında arabanın içinde su görmek

Kahve falında arabanın içinde su görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, bereketin geleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların atlatılacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde su gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere karşı bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında arabanın içinde su görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine inanılır.

Kahve falında arabanın içinde yılan görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabanın içinde görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işarettir.

Kahve falında arabanın içinde uyumak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde ağlamak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, hasta olacağına yorulur.

Kahve falında arabanın içinde görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın içinde gitmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında arabanın içinde kedi görmek işin düzeltileceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir