AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın suya battığını görmek

Kahve falında arabanın suya battığını görmek

Kahve falında arabanın suya battığını görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, ortak edineceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında arabanın suya battığını gördüyseniz:

  • Anlayamadığınız durumları netleştirmek veya anlamakta zorluk çektiğiniz kişileri daha iyi anlayabilmek için diğerlerinden tavsiye almak veya fikir danışmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında arabanın suya battığını görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında arabanın battığını görmek bol bol hayır duası alınacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işarettir.

Kahve falında arabanın denize battığını görmek düşmanların çok üzüleceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın çamura battığını görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında suya battığını görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya batmış araba görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işarettir.

Kahve falında suya batmamak kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir