AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercine yem vermek

Kahve falında güvercine yem vermek

Kahve falında güvercine yem vermek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kolaylık elde edeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, refaha erişileceğine delalettir.

Kahve falında güvercine yem vermek gördüyseniz:

  • Size tavsiyede bulunabilecek kişileri dinlemenizde veya direktifler vermek yerine, önerilerde bulunma yolunu seçmenizde fayda var.

Kahve falında güvercin yemi görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında güvercine yem vermek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında güvercinlere yem vermek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında güvercinlere yem atmak çok hayırlı şeylere, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet eder.

Kahve falında hayvan yemi görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık yemeye gitmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş et yememek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haram yememek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir