AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yemi görmek

Kahve falında güvercin yemi görmek

Kahve falında güvercin yemi görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, çok sevileceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin yemi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki veya ticari ya da işle ilgili ilişkilerinizi test edebilirsiniz.

Kahve falında güvercine yem vermek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinlere yem vermek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin yemi görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında güvercinlere yem atmak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında akvaryum balıklarına yem vermek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında balıklara yem atmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında insan eti yememek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeme yemek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir