AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinler yakalamak

Kahve falında güvercinler yakalamak

Kahve falında güvercinler yakalamak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına inanılır.

Kahve falında güvercinler yakalamak gördüyseniz:

  • İlişkilerde tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında uçan güvercin yakalamak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında güvercini yakalamak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah güvercin yakalamak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, eğlence ve renk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde güvercin yakalamak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin yakalamak umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli güvercin yakalamak canın derdine düşeceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gri güvercin yakalamak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin yakaladığını görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kişinin geri planda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir