AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz güvercin uçurmak

Kahve falında beyaz güvercin uçurmak

Kahve falında beyaz güvercin uçurmak sorunların atlatılacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına işarettir.

Kahve falında beyaz güvercin uçurmak gördüyseniz:

  • Duygusal veya inatçı tavırları ertelemekte fayda var.

Kahve falında beyaz güvercin uçtuğunu görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz güvercin uçurmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında uçan beyaz güvercin görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında uçan güvercin görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında uçamayan güvercin görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında güvercini uçurmak işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin uçurmak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir