AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yumurtladığını görmek

Kahve falında güvercin yumurtladığını görmek

Kahve falında güvercin yumurtladığını görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında güvercin yumurtladığını gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız şeyler söylemeden veya yapmadan önce söylenenlere kulak vermelisiniz.

Kahve falında güvercinin yumurtladığını görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin yumurtladığını görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına inanılır.

Kahve falında papağanın yumurtladığını görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, kendisine şifa olacağına inanılır.

Kahve falında yumurtladığını görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, aç kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinin yumurtladığını görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balığın yumurtladığını görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kazın yumurtladığını görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında insanın yumurtladığını görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir