AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinin vurulduğunu görmek

Kahve falında güvercinin vurulduğunu görmek

Kahve falında güvercinin vurulduğunu görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda güvende olup olmadığınızı merak edebilirsiniz.

Kahve falında güvercinin vurulduğunu görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin ve kedi görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında güvercinin kafasını koparmak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında köpek ve güvercin görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercinin yuva yaptığını görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulur.

Kahve falında güvercin topluluğu görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine inanılır.

Kahve falında güvercin ve serçe görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanadı kırılmış güvercin görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, yatırımlarının kar getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir