AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin ve kedi görmek

Kahve falında güvercin ve kedi görmek

Kahve falında güvercin ve kedi görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarını aşacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin ve kedi gördüyseniz:

  • Partneriniz sosyal algınızı bozacak bir davranışınızı meydana çıkartabilir.

Kahve falında kedi ve güvercin görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında güvercin ve kedi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Kahve falında güvercin taşlamak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta güvercin görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinlere yem atmak rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercinin yuva yaptığını görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin ve muhabbet kuşu görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercin konduğunu görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, korkularının sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir