AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan yemi görmek

Kahve falında hayvan yemi görmek

Kahve falında hayvan yemi görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında hayvan yemi gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzmanlaşmanızı sağlayacak işlere katılımda bulunabilirsiniz.

Kahve falında hayvan yemi görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvanlara yem vermek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvana yem vermek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında yemlik otu toplamak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan eti yememek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında balık yem atmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yem yiyen tavuk görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada yemlik toplamak dinde bilginleşeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir