AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercine su içirmek

Kahve falında güvercine su içirmek

Kahve falında güvercine su içirmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, mutlu olacağınıza, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında güvercine su içirmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yapacağınız değişiklikler öz güveninizi arttıracak.

Kahve falında güvercinin su içtiğini görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercine su içirmek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercine su verdiğini görmek onlardan taraf hayır göreceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında güvercinlere su vermek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercine su vermek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir hayvana su içirmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz suyu içtiğini görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın su içtiğini görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir