AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercine su vermek

Kahve falında güvercine su vermek

Kahve falında güvercine su vermek zararın gittikçe daha da artacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine delalet eder.

Kahve falında güvercine su vermek gördüyseniz:

  • Yapılacak çok iş var, bir an önce harekete geçmeli, hızlı bir şekilde ilerlemelisiniz.

Kahve falında güvercinin su içtiğini görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercinlere su vermek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercine su verdiğini görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercine su vermek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercine su içirmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kara güvercin görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, ticarette ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında mavi renkli güvercin görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında evinde güvercin görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir