AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinlere su vermek

Kahve falında güvercinlere su vermek

Kahve falında güvercinlere su vermek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinlere su vermek gördüyseniz:

  • Bazı ikili ilişkilerinizden neler beklediğinizi veya ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında güvercine su vermek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında güvercinlere su vermek itibar, güç ve para kaybedeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercinin su içtiğini görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercine su içirmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercine su verdiğini görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel güvercin görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz güvercin öpmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cift güvercin görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir