AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin almak

Kahve falında güvercin almak

Kahve falında güvercin almak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, istediği projeleri yapamayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin almak gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında güvercin beslemek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve güvercin girdiğini görmek bekarlar için evlenmeye, beden sağlığının zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında güvercin salıvermek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin ölüsü görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında güvercine ekmek vermek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin tüyü yolmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin topluluğu görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında koyu renk güvercin görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir