AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çift güvercin görmek

Kahve falında bir çift güvercin görmek

Kahve falında bir çift güvercin görmek sıkıntılar son bulacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, rahatının kaçacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir çift güvercin gördüyseniz:

  • Seçimleriniz diğerlerini rahatsız edebilir veya karşıt fikirleriyle mücadele etmeniz gerekebilir.

Kahve falında bir çift beyaz güvercin görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işaret eder.

Kahve falında güvercinlerin çiftleştiğini görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin çiftleşmesi görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çift güvercin görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Kahve falında bir çift güvercin görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, önündeki engelleri aşamayacağına alamet eder.

Kahve falında çiftleşen güvercin görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında çiftleşen atlar görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çiftin ilişkiye girdiğini görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir