AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin sevdiğini görmek

Kahve falında güvercin sevdiğini görmek

Kahve falında güvercin sevdiğini görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, duygularının karşılık göreceğine, sorunlarını unutacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin sevdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Kahve falında güvercin sevdiğini görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercin sevmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin ısırması görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane güvercin görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin ve yılan görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz güvercin uçtuğunu görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde güvercin görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta güvercin görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir