AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin uçarken görmek

Kahve falında güvercin uçarken görmek

Kahve falında güvercin uçarken görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, zorlanacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, işlerinin tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin uçarken gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Kahve falında güvercin uçarken görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercini uçarken görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçağı uçarken görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında uçarak camiye inmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçarken dua okumak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işarettir.

Kahve falında uçarken korkmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenleri uçarak çıkmak buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak şarkı söylemek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çekilen acıların unutulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir